STAP BINNEN WEES WELKOM

EEN NATUURLIJKE, GEZONDE EN STRALENDE HUID

Ik houd ervan om met mijn handen te werken om mijn cliënten onder te dompelen in een wereld van rust en ultieme ontspanning. Terwijl jij heerlijk relaxt werk ik aan de verbetering van je huid. Ik geef je de aandacht die een mens verdient, persoonlijke aandacht is mijn kracht. In de salon heb ik een vertrouwde omgeving gecreëerd, waarin je zonder oordeel jezelf mag zijn, want privacy staat bij mij hoog in aanzien.

IN HARMONIE MET DE NATUUR

De liefde voor alles wat groeit en bloeit is verweven in mijn leven en zet zich voort in de wijze waarop ik mijn behandelingen geef. Het welzijn van mensen, dieren en planten loopt als een rode draad door mijn leven. Onze voorouders leefden met respect voor de natuur en ik probeer dat op mijn manier ook te doen. Mijn streven is om de aarde op een duurzame manier door te geven aan volgende generaties.

wees je eigen unieke schoonheid

Ik droom nog steeds van een wereld waarin we met liefde en respect voor elkaar, de natuur, milieu, planten, dieren omgaan. Ik omarm mijn leven op een holistische en natuurlijke manier.

Op maatschappelijk niveau draag ik mijn steentje bij met o.a. vrijwilligerswerk voor Look Good Feel Better en Geef een Glimlach Cadeau. Beide stichtingen staan dicht bij mijn hart, omdat ik mij kan identificeren met de vrouwen die ik (gratis) behandel. Ik ben dankbaar dit te mogen doen.

HOLISTISCH HUIDSPECIALIST

Ik werk als holistisch huidspecialist wat inhoud dat ik de mens bekijk vanuit het geheel, ik ga uit van het zelfherstellend vermogen van de mens. In mijn salon vind ik dat er balans mag zijn tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid, en daarmee onderscheidt ik mezelf direct van collega's. In mijn salon is een een gezichtsbehandeling niet alleen maar 'bezig zijn met jouw huid,' het omvat veel meer door de holistische wijze waarop ik behandel.

Ik heb de afgelopen 20 jaar diverse opleidingen, trainingen, workshops en cursussen mogen volgen met als resultaat een schat aan informatie, kennis en wijsheid. 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de natuur, bij mijn gezin of dierbare vrienden en ik zit vaak met mijn neus in de (studie) boeken. Ik ben gek op dieren, plantjes en mag graag useizoensgebonden koken en bakken. Heb een passie voor (natuurlijke) cosmetische ingrediëntenleer, energetisch werk. Als mens, huidspecialist, therapeut en coach handel ik vanuit intuitie en pas daarop mijn vakkennis toe, waardoor ik snel weet wat of waar mijn cliënten voor komen.