Holistisch Huidtherapeute

Mijn naam is Ellen Bregten. Ik werk als holistisch huidtherapeute wat inhoudt dat ik naar de gehele mens kijk (holis=hele mens) en er vanuit ga dat alles met elkaar verbonden is en ga uit van het zelf herstellend vermogen van de mens.
Ik ben iemand die observeert en binnen mijn vak is dat een helpende eigenschap. In mijn salon vind ik dat er balans mag zijn tussen innerlijk en uiterlijk, en daarmee onderscheidt ik mezelf direct van collega's. In mijn salon is een een gezichtsbehandeling niet alleen maar 'bezig zijn met jouw huid,' het omvat veel meer door de holistische wijze waarop ik behandel.

Ik heb de afgelopen 17 jaar diverse opleidingen, trainingen, workshops en cursussen mogen volgen met als resultaat een schat aan informatie, kennis en wijsheid. Naast mijn behandelingen in mijn salon geef ik op locatie elders in de Zaanstreek Cosmetisch Acupunctuur opleidingen die ik samen met een vakcollega de afgelopen 2 jaar heb ontwikkeld.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de natuur, bij mijn gezin of dierbare vrienden en vaak met mijn neus in de (studie) boeken, ik ben gek op dieren, plantjes en hou van seizoensgebonden koken en bakken. Heb een passie voor (natuurlijke) cosmetische ingrediëntenleer, energetisch werk. Als ondernemer handel ik vanuit mijn vakkennis, gevoel en intuïtie, waardoor ik snel weet  waar mijn cliënten voor komen. 

 

Natuurlijke, stralende en gezonde huid

Ik houd ervan om met mijn handen te werken om mijn cliënten onder te dompelen in een wereld van rust en ultieme ontspanning, zodat je de salon opgeladen zult verlaten. Terwijl jij heerlijk relaxt werk ik aan de verbetering van je huid. Ik geef je de aandacht die een mens verdient. In de salon heb ik een vertrouwde omgeving gecreëerd, waarin je zonder oordeel jezelf mag zijn, want privacy staat bij mij hoog in aanzien.

In harmonie met de natuur

De liefde voor alles wat groeit en bloeit is verweven in mijn leven en zet zich voort in de wijze waarop ik mijn behandelingen geef. Het welzijn van mensen, dieren en planten loopt als een rode draad door mijn leven. Onze voorouders leefden met respect voor de natuur en ik probeer dat op mijn manier ook te doen. Mijn streven is om de aarde op een duurzame manier door te geven aan volgende generaties.

Wees je eigen unieke schoonheid

Ik droom nog steeds van een wereld waarin we met liefde en respect voor elkaar, de natuur, milieu, planten, dieren omgaan. Ik omarm mijn leven op een holistische en natuurlijke manier.

Op maatschappelijk niveau draag ik mijn steentje bij met o.a. vrijwilligerswerk voor Look Good Feel Better en Geef een Glimlach Cadeau. Beide stichtingen staan dicht bij mijn hart, omdat ik mij kan identificeren met de vrouwen die ik (gratis) behandel. Ik ben dankbaar dit te mogen doen.

 

Stap binnen 

Wees Welkom