Mijn naam is Ellen Bregten. Ik werk als holistisch schoonheidsspecialiste, wat inhoudt dat ik er vanuit ga dat alles met elkaar is verbonden en ik kijk naar het grotere geheel. Daarmee doel ik op het feit dat innerlijk en uiterlijk in mijn salon met elkaar wordt verbonden. Ik heb vele opleidingen, trainingen, workshops en cursussen gevolgd met als resultaat een schat aan informatie binnen mijn vakgebied. Naast mijn behandelingen geef ik ook trainingen aan collega's. Vakgenoten die binnen de complementaire zorg interesse hebben bied ik workshops aan. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de natuur, bij mijn gezin of met mijn neus in de (studie) boeken, ik ben gek op dieren, plantjes en hou van seizoensgebonden koken en bakken. Heb een passie voor (natuurlijke) cosmetische producten en ingrediënten-leer in de breedste zin van het woord. Als ondernemer handel ik vanuit mijn vakkennis, gevoel en intuïtie, waardoor ik snel de kern raak waar mijn klanten  voor komen. 

 

Natuurlijke, stralende en gezonde huid

Ik houd ervan om met mijn handen te werken om mijn klanten onder te dompelen in een wereld van rust en ultieme ontspanning, zodat je de salon weer helemaal opgeladen zult verlaten. Terwijl jij heerlijk kunt relaxen, werk ik o.a. aan de verbetering van je huid. Ik geef je de aandacht die elk mens verdient. In de salon wordt een vertrouwde omgeving gecreëerd, waarin je zonder oordeel jezelf mag zijn, want privacy staat bij mij hoog in aanzien.

In harmonie met de natuur

De liefde voor alles wat groeit en bloeit is verweven in mijn leven en zet zich voort in de wijze waarop ik mijn schoonheidsbehandelingen geef. Het welzijn van mensen, dieren en planten loopt als een rode draad door mijn leven. Onze voorouders leefden met respect voor de natuur en ik probeer dat op mijn manier ook te doen. Mijn streven is om de aarde op een duurzame manier door te geven aan volgende generaties.

Wees je eigen unieke schoonheid

Ik droom nog steeds van een wereld waarin we met liefde en respect voor natuur, milieu, planten, dieren en elkaar omgaan. Ik omarm het leven op een holistische en natuurlijke manier. Op maatschappelijk niveau draag ik mijn steentje bij met vrijwilligerswerk voor Look Good Feel Better en voor Geef een Glimlach Cadeau. Beide stichtingen staan dicht bij mijn hart, omdat ik mij kan identificeren met de vrouwen die ik hiervoor behandel. Ik wens deze vrouwen de kracht toe om op te krabbelen na een ernstige ziekte en ik vind het mooi om daar een beetje aan bij te mogen dragen. Door deze stichtingen krijgen deze vrouwen een moment van ontspanning en kunnen ze zich tijdens het ziekteproces mooi voelen. Ik ben dankbaar dit te kunnen doen, na zelf die negatieve periode in mijn leven te hebben gekend. Hierdoor heb ik iets negatiefs kunnen ombuigen naar iets positiefs. 

 

Stap binnen 

Wees Welkom