Holistisch Huidspecialiste

Mijn naam is Ellen Bregten. Ik werk als holistisch huidspecialiste, wat inhoudt dat ik er vanuit ga dat alles met elkaar is verbonden, ik kijk naar het grotere geheel en ga uit van het zelf herstellend vermogen van de mens. Daarmee doel ik op het feit dat innerlijk en uiterlijk in mijn salon met elkaar wordt verbonden en in balans dienen te zijn. Ik heb vele opleidingen, trainingen, workshops en cursussen gevolgd met als resultaat een schat aan informatie en kennis. Naast mijn behandelingen geef ik ook trainingen en les aan collega's zowel in de uiterlijke verzorging als in de complementaire zorg. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de natuur, bij mijn gezin of met mijn neus in de (studie) boeken, ik ben gek op dieren, plantjes en hou van seizoensgebonden koken en bakken. Heb een passie voor (natuurlijke) cosmetische producten en ingrediëntenleer in de breedste zin van het woord. Als ondernemer handel ik vanuit mijn vakkennis, gevoel en intuïtie, waardoor ik snel de kern raak waar mijn cliënten voor komen. 

 

Natuurlijke, stralende en gezonde huid

Ik houd ervan om met mijn handen te werken om mijn cliënten onder te dompelen in een wereld van rust en ultieme ontspanning, zodat je de salon opgeladen zult verlaten. Terwijl jij heerlijk relaxt werk ik aan de verbetering van je huid. Ik geef je de aandacht die een mens verdient. In de salon heb ik een vertrouwde omgeving gecreëerd, waarin je zonder oordeel jezelf mag zijn, want privacy staat bij mij hoog in aanzien.

In harmonie met de natuur

De liefde voor alles wat groeit en bloeit is verweven in mijn leven en zet zich voort in de wijze waarop ik mijn behandelingen geef. Het welzijn van mensen, dieren en planten loopt als een rode draad door mijn leven. Onze voorouders leefden met respect voor de natuur en ik probeer dat op mijn manier ook te doen. Mijn streven is om de aarde op een duurzame manier door te geven aan volgende generaties.

Wees je eigen unieke schoonheid

Ik droom nog steeds van een wereld waarin we met liefde en respect voor elkaar, de natuur, milieu, planten, dieren omgaan. Ik omarm het leven op een holistische en natuurlijke manier. Op maatschappelijk niveau draag ik mijn steentje bij met o.a. vrijwilligerswerk voor Look Good Feel Better en Geef een Glimlach Cadeau. Beide stichtingen staan dicht bij mijn hart, omdat ik mij kan identificeren met de vrouwen die ik (gratis) behandel.

Ik wens deze vrouwen positieve kracht toe om op te krabbelen en ik vind het mooi om daar aan bij te dragen. De stichtingen geven vrouwen een moment van ontspanning en laat hen mooi zijn tijdens hun ziekteproces.

Ik ben dankbaar dit te mogen doen.

 

Stap binnen 

Wees Welkom