Behandelingen

Als je een afspraak maakt in de salon; bij een aantal behandelingen wordt voor aanvang een uitgebreide intake naar je opgestuurd via e-mail, zodat je die rustig thuis kunt invullen en terugsturen. Bij alle behandelingen geldt dat je bij je eerste  bezoek aan de salon een gratis deskundige huidanalyse plaatsvind. Die zal ongeveer 15 minuten extra tijd in beslag nemen. Er wordt een behandeling samengesteld op basis van persoonlijk overleg, de huidanalyse en de wensen die zijn besproken in de intake. 

Onder de link producten lees je alles over de producten waar ik mee werk. Om het gewenste resultaat van een huid-verbeterende behandeling te behalen, is het van belang om mijn adviezen op te volgen. Een huid-verbeterende behandeling kan alleen geboekt worden als de door mij geadviseerde producten ook worden aangeschaft. Huidverbetering werkt namelijk alleen als je er zelf ook de inspanning voor wilt geven, natuurlijk is het ook een optie om te kiezen voor een wellness behandeling, die je ontstresst en waarbij je een weldaad aan rust en ontspanning zult ervaren. Stress is de nummer 1 reden van vroegtijdige rimpelvorming daarom is wellness altijd een goede optie als je veel stress ervaart maar het niet nodig vind te werken aan huidverbetering. 

 

IMPRESSIONS - 60 minuten  

Oorzaken als luchtvervuiling, een slechte levensstijl, zonnebaden, minerale oliën en chemische bestanddelen in cosmetica, kunnen ervoor zorgen dat de huid meer schade oploopt dan het in eerste instantie lijkt. Bovenstaande invloeden kunnen voor veel huidklachten zorgen. Deze behandeling biedt de mogelijkheid om te leren op een verantwoorde en juiste wijze de huid te beschermen. Hierdoor wordt de perfecte huidconditie verkregen en belangrijker nog; deze conditie wordt behouden. De huid zal worden vrijgemaakt van onnatuurlijke stoffen en zal zichzelf regenereren. Huidirritaties worden voorkomen, de huid zal zich herstellen en het evenwicht van de huid wordt geoptimaliseerd. 

Bij deze behandeling is inbegrepen:

 • Korte huidanalyse 
 • Elke dag moment (reiniging)
 • Intensief moment (dieptereiniging-peeling)
 • 1e masker moment (voeding voor de huid)
 • Serum/Infusion moment (hoogwaardige werkstoffen - boost voor de huid)
 • Dag/nacht gezichtsmoment
 • Dromerige theetijd (kopje kruidenthee & lekkernij)
 • Productadvies voor thuis 

 

MOMENTS - 90 minuten     

Een moment voor jezelf, waarin je genietend van een reis van heerlijke geuren kunt ontspannen. Ondergedompeld in een baken van rust wordt de huid weer in een optimale conditie gebracht. Bij deze behandeling hoort ook een ontspannende massage op gezicht, nek en decolleté. Tijdens een gezichtsmasker droom je weg op de klanken van de Zaphir. Opgeladen en met een frisse blos op de wangen kun je de wereld weer tegemoet treden.

Bij deze behandeling is inbegrepen:

 • Korte huidanalyse 
 • Elke dag moment (reiniging)
 • Intensief moment (dieptereiniging-peeling)
 • Massage van gezicht - nek - decolleté (natuurlijk geurende oliën) 
 • 1e masker moment (voeding voor de huid)
 • Serum/Infusion moment (hoogwaardige werkstoffen - boost voor de huid)
 • Dag/nacht gezichtsmoment
 • Dromerige theetijd (kopje kruidenthee & lekkernij)
 • Productadvies voor thuis 

 

COSMETISCHE ACUPUNCTUUR - HET VEILIGE ALTERNATIEF VOOR BOTOX

Wil je niet de nadelen van botox of chirurgische ingrepen, maar wel de voordelen van er jonger uitzien en je energieker voelen? Dan is Cosmetische Acupunctuur zeer geschikt voor jou. De huidstructuur verbeterd en verjongd en het ondersteunt je algehele welzijn. Niet alleen je huid zal verbeteren ook je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid heeft baad bij de kracht van cosmetische acupunctuur.

De methode kent een eeuwenoude traditie onder concubines en hofdames ten tijde van het oude Keizerrijk van China. Toen wist men daar al dat schoonheid van binnenuit komt en gebruikte men de cosmetische acupunctuur om de huid te verbeteren en behouden. De laatste jaren is Cosmetische Acupunctuur sterk in opmars in Amerika, Canada, Australie, Zwitserland en Engeland. ‘Facial Acupuncture’ is onder de Hollywoodsterren een trend. Het is dan ook een natuurlijke, veilige en gezonde tegenhanger van botox, fillers en chirurgische ingrepen.

De Oosterse wijsheid is een ultieme weerspiegeling van perfecte balans tussen fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. De Cosmetische Acupunctuur die ik geef in mijn salon is dan ook niet alleen gericht op het verbeteren van de huidstructuur van het gezicht maar zal ook onderliggende problemen behandelen. Er worden ook  naaldjes geplaatst op andere delen van het lichaam. 

Tijdens de behandeling plaats ik verschillende soorten fijne kopernaaldjes op acupunctuurpunten van het gezicht, handen en voeten. Daardoor zal de doorbloeding zorgen voor vernieuwing van de cellen en zorgen voor een goede doorstroming in het hele lichaam. In combinatie met een gezonde leefstijl zul je je  energieker en vitaler gaan voelen. Deze zullen het effect op de gezichtsspieren verstevigen. Daarnaast plaats ik zeer kleine, fijne naaldjes in de rimpels en lijntjes. Deze naaldjes zorgen voor huidcelvernieuwing en brengt de collageenproductie op gang. Daardoor zullen de rimpels en lijntjes verstrakken en/of verdwijnen.

Niet alleen de naaldjes zorgen voor een ‘facelift’. Omdat ik ook werkzaam ben als energetisch therapeut kan ik de energiebanen (meridianen) meten van het lichaam. D.m.v. Acces Bars Facelift, Shamballa, Tui-Na,  Guasha en Moxa technieken wordt je hele lichaam gestimuleerd en in balans gebracht. Deze innerlijke balans van je lichaam zal zichtbaar worden in je uiterlijk en jou maken tot een stralende schoonheid.

Door Cosmetische Acupunctuur en de eerder vermelde technieken heb ik een zeer unieke en effectieve behandeling gecreëerd waarbij we een lang leven in natuurlijke schoonheid kunnen bevorderen. Diverse klachten kunnen tijdens de gezichtsbehandeling afnemen en/of zelfs verdwijnen. Onderstaand heb ik er een paar benoemd:

 1. Couperose / Acné
 2. Aangezichtspijnen (verlichting)
 3. Slapeloosheid
 4. Duizeligheid
 5. Hoofdpijn
 6. Overgangsklachten
 7. Spijsverteringsklachten (diarree/obstipatie/prikkelbare darm)
 8. Spierkrampen/spanningen
 9. Energieverlies
 10. Burn-out
 11. Depressie
 12. Concentratie
 13. Voorhoofdholtes
 14. Zintuigen worden versterkt

Na de 1ste behandeling is er al verbetering merkbaar. Je huid voelt  strakker, de vermoeidheid is uit je gezicht verdwenen en je ogen glanzen. Kortom de uitstraling van je gezicht is veranderd. De behandelingen daarna zal steeds meer resultaten gaan geven. Na ongeveer (ligt aan je leeftijd/leefstijl/thuis verzorging) 4 tot 7 behandelingen zullen je rimpels beginnen te verdwijnen, er komt meer ontspanning en rust in je gezicht. Het effect op oogwallen, hangwangen en hals (liften) zal zichtbaar zijn. Na ongeveer 7 tot 12 behandelingen zal er een stabilisatie optreden waardoor de effecten jarenlang zichbaar zijn. Dan is het enkel nog nodig om 1x per3 of 6 maanden een “onderhoudsbehandeling” te ondergaan. Je ziet er 6/8 jaar jonger uit door de verbeterde bloeddoorstroming en strakkere huidtonus. Je uitstraling oogt fris en gezond ‘SHEN’ noemen de Chinezen dat.

Persoonlijk vind ik leeftijd hierin een mindere factor dan je leefstijl die altijd van invloed is op het resultaat, ook daarin zal ik je tips en adviezen geven. Wat mag je verwachten van Cosmetische Acupunctuur:

 1. Fijne lijntjes, grove porien en rimpels, vervagen en/of verdwijnen
 2. Gezonde sprankelende huidskleur
 3. Wallen verminderen
 4. Hydrateert de huid
 5. Stimuleert productie collageen en elastine
 6. Huid en spierspanning is steviger en strakker
 7. Jeugdigere uitstraling
 8. Verhoogde algehele vitaliteit
 9. Bevorderd circulatie en doorstroming van bloedtoevoer in gezicht en lichaam
 10. Doorstroming van Qi
 11. Algehele balans tussen lichaam en geest

De Radicale behandelingen van Botox, Fillers en Chemische Peeling bieden een tijdelijke oplossing en daarbij zitten er gezondheidsrisico’s aan. Kies daarom voor een behandeling die past bij deze tijd, natuurlijk en duurzaam binnen ongeveer weken niet alleen jonger er uit zien maar je ook jonger voelen! 

Hoe ziet jou verjongingskuur er uit?

Voorafgaande aan je beslissing om de Cosmetische acupuntuur behandelingen aan te gaan heb ik een GRATIS intake van 30 minuten met je, geheel vrijblijvend. We bespreken samen welke wensen en mogelijkheden er zijn. Aan de hand van dit gesprek maak ik een realistische inschatting van wat je mag en kan verwachten. Voorafgaande aan de intake ontvang je een formulier waarin je jou huid en gezondheidsklachten invult. Als je besloten hebt dat je het traject wilt aangaan dan maak ik voor jou een uniek behandelplan. Ik plan gelijk voor jou de eerste 4/6 afspraken in, dit i.v.m. mijn en jou drukke agenda. Ten alle tijden ben je vrij om het traject te stoppen wel in acht nemende de Algemene voorwaarden (zie knop). Het is belangrijk om de eerste 4/6 behandelingen in achtereenvolgende weken (elke week 1 behandeling) te volgen, dat is nodig om de opbouw van elastine en collageen te optimaliseren.

Contra-indicaties:

 1. Zwangerschap
 2. Extreem hoge bloeddruk
 3. Veelvuldige migraine aanvallen
 4. Pacemakers
 5. Diabetes
 6. Bloedafwijkingen (hemofilie)

 

ACCES BARS FACELIFT (toepassing cosmetische acupunctuur)

De Acces Bars Facelift is een prachtige energetisch lichaamsproces van Access Consciousness®

Vastgezette energieën welke te maken hebben met huidveroudering kunnen verdwijnen. Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in zijn/haar leven is dat als eerste te zien in het gezicht. De sprankeling is weg, (diepe) zorgrimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huidstructuur. Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en het oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid is het elastisch vermogen van de huid vermindert. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast.

De Acces Bars Facelift zorgt voor een ontlading van de cellen en moleculen en verwijderen de inprentingen. Dit geeft de huid een verjongend, vernieuwend en energetische uitstraling die je zult voelen en die is te zien. De behandeling wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het gehele lichaam meegenomen in de energie. Verbazingwekkend is het proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Ervaar wat het met je doet, je gezicht zal stralen, verfrist voelen en er zachter en jonger uit zien. Ook zul je een diepgaande ontspanning ervaren die af te lezen is van je gezicht. De Acces Bars Facelift is ook los van de Cosmetische Acupunctuur als behandeling te boeken in de salon.

   

  MICRO-NEEDLING  (toepassing cosmetische acupunctuur)

  De micro-needling behandeling is een effectieve methode voor huidverbetering. De micro-needling is geschikt voor bijna alle huidtypes, met uitzondering van actieve acné. Het kan worden toegepast voor het verminderen van (acné)littekens, grove poriën, pigmentvlekjes, rimpeltjes, en bij doffe, verslapte huid. De micro-needling pen met kleine, steriele naaldjes roteert over de huid, in een specifiek aangeleerde vorm. Deze wijze krijg je aangeleerd tijdens de behandeling. De naaldjes maken micro kanaaltjes in de huid, waardoor het natuurlijk herstelproces van de huid wordt geactiveerd. De stimulatie zorgt ervoor dat er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Je zult daardoor een stevigere, vollere huid krijgen, die frisser en egaler oogt. Langdurige huidverbetering en optimaal resultaat hangt nauw samen met het gebruik van de door-de-behandelaar-geadviseerde producten en met het gebruik van de aangeschafte micro-needling pen.

   

  BIO-PEEL (toepassing Acné Therapie)

  De Bio Peeling is een specialistische methode voor het behandelen van onder andere acné, acné-littekens en pigmentvlekken en het verbeteren van de huidstructuur.  De Bio-Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. De Bio-Peel behandeling kan ook in combinatie met een fruitzuur-peeling worden uitgevoerd.

  Bij een Bio-Peel, Fruitzuur-peeling of Micro-Needling dient het behandelde gebied goed beschermd te worden tegen UV-straling, om schade aan de huid en pigmentverandering te voorkomen. Ook de geadviseerde producten zullen zorg dragen voor een goede verzorging en in huidverbetering resulteren. In de salon worden deze specialistische behandelingen alleen toegepast als de cliënt zich bewust is van dagelijkse zon-bescherming en de geadviseerde producten aanschaft voor thuisgebruik.

   

    

    


   Wil je tijdens je behandeling een specifieke massage, moet je bovenlip worden geharst, je wenkbrauwen geepileerd, wimpers en wenkbrauwen geverfd? Dit kan in combinatie met de meeste van de bovenstaande behandelingen. Met uitzondering van de kuur behandelingen en de Bio-Peel. Ga naar de knop prijslijst waar je kunt zien welke extra bijkomende kosten er voor jou zijn.

    

   Losse korte behandelingen kun je niet meer reserveren in de salon.Het is alleen mogelijk die te boeken in combinatie met een behandeling van minimaal 45 minuten. 

    

   Bij sommige behandelingen kun je (zelf navragen) de gespecialiseerde behandeling indienen bij je zorgverzekering. Dit gaat altijd in overleg met de behandelaar. De behandelaar behoud zich het recht voor om te kunnen beoordelen of er sprake is van rechtmatig indienen. De factuur dient in de salon te zijn voldaan voordat cliënt de factuur kan indienen bij zorgverzekeraar.