Behandelingen

de prijzen vind je onder de subkop behandelingen of via Prijslijst

AFSPRAAK MAKEN IN DE SALON

Bij alle behandelingen geldt bij je eerste  bezoek; een gratis deskundige huidanalyse van ongeveer 15 minuten. Houdt hier rekening mee als je voor de eerste keer langskomt.

Er wordt een behandeling samengesteld op basis van persoonlijk voorkeur, mogelijkheden en wensen. Dit wordt tijdens de huidanalyse besproken. 

Onder de link producten lees je alles over de producten waar ik mee werk.

Om het gewenste resultaat van een huid-verbeterende behandeling te behalen, is het van belang om mijn adviezen op te volgen.

Een huid-verbeterende behandeling kan alleen geboekt worden als de door mij geadviseerde producten ook worden aangeschaft. Huidverbetering werkt namelijk alleen als je er zelf ook de inspanning voor wilt geven.

Kies je liever voor wellness of wil je heerlijk ontspannen en ontstressen? Boek dan een wellness behandeling via www.balancebynature.eu 

Stress is de nummer 1 reden van vroegtijdige rimpelvorming daarom is wellness - MOMENTS 90 - altijd een goede optie als je veel stress ervaart maar het niet nodig vind te werken aan huidverbetering.

IMPRESSIONS - 60 minuten

Oorzaken als luchtvervuiling, een slechte levensstijl, zonnebaden, minerale oliën en chemische bestanddelen in cosmetica, kunnen ervoor zorgen dat de huid meer schade oploopt dan het in eerste instantie lijkt.

Bovenstaande invloeden kunnen voor veel huidklachten zorgen. Deze behandeling biedt de mogelijkheid om te leren op een verantwoorde en juiste wijze de huid te beschermen. Hierdoor wordt de perfecte huidconditie verkregen en belangrijker nog; deze conditie wordt behouden.

De huid zal worden vrijgemaakt van onnatuurlijke stoffen en zal zichzelf regenereren. Huidirritaties worden voorkomen, de huid zal zich herstellen en het evenwicht van de huid wordt geoptimaliseerd. 

Bij deze behandeling is inbegrepen:

 • Korte huidanalyse 
 • Elke dag moment (reiniging)
 • Intensief moment (dieptereiniging-peeling)
 • 1e masker moment (voeding voor de huid)
 • Serum/Infusion moment (hoogwaardige werkstoffen - boost voor de huid)
 • Dag/nacht gezichtsmoment
 • Dromerige theetijd (kopje kruidenthee & lekkernij)
 • Productadvies voor thuis 

MOMENTS 90 minuten

MOMENTS - 90 minuten     

Een moment voor jezelf, waarin je genietend van een reis van heerlijke geuren kunt ontspannen. Ondergedompeld in een baken van rust wordt de huid weer in een optimale conditie gebracht. Bij deze behandeling hoort ook een ontspannende massage op gezicht, nek en decolleté. Tijdens een gezichtsmasker droom je weg op de klanken van de Zaphir. Opgeladen en met een frisse blos op de wangen kun je de wereld weer tegemoet treden.

Bij deze behandeling is inbegrepen:

 • Korte huidanalyse 
 • Elke dag moment (reiniging)
 • Intensief moment (dieptereiniging-peeling)
 • Massage van gezicht - nek - decolleté (natuurlijk geurende oliën) 
 • 1e masker moment (voeding voor de huid)
 • Serum/Infusion moment (hoogwaardige werkstoffen - boost voor de huid)
 • Dag/nacht gezichtsmoment
 • Dromerige theetijd (kopje kruidenthee & lekkernij)
 • Productadvies voor thuis 

INNER BALANCE & OUTER BEAUTY 120 minuten

De combinatie van wellness, huidverzorging, energetische overdracht zorgt voor een totale ervaring van rust in het hoofd, tintelend lichaam, een zorgeloos gezicht, sprankelende ogen en een ontspannen emotionele staat van zijn. 

Wie en wat je bent straal je uit, inside & outside. Ik kan je één garantie geven; je verlaat mijn salon stralend en opgeruimd. 

Alles is Energie:

En jij dus ook! Door elke cel van je lichaam stroomt de energie. Energie leeft, we bestaan uit energie en energie is subtiel, niet zichtbaar voor het menselijke oog maar met een snelle hoge vibratie.

Je hoeft niet te begrijpen hoe het werkt (net als elektriciteit). Je merkt het vast wel eens als je ergens bent waar je je niet prettig voelt, de vibratie van die energie wat je voelt.

In mijn vak als therapeut maak ik mensen bekend met energetische overdracht. Voor veel mensen onbekend en daarmee ook onbemind en/of zweverig.

Goed aanwezig zijn in je lichaam is wat ik je wil laten ervaren zodat je na de behandeling het verschil voelt en de keuze hebt om als 'zwevend hoofd' door het leven te gaan of toch liever je lichaam en brein laat samen werken (en daarmee ook een emotioneel welbehagen zal ervaren). 

Door de erkenning binnen de alternatieve en complementaire zorg kan ik je nu ook op een voordelige manier kennis laten maken met energetische therapie, wat absoluut niet 'zweverig' is. 

Check je zorgverzekering voor vergoedingen onder de kop alternatieve geneeswijzen van www.balancebynature.eu Want zo betaal je minder voor jouw behandeling! 

COSMETISCHE ACUPUNCTUUR 120 minuten

HET VEILIGE ALTERNATIEF VOOR BOTOX

Wil je niet de nadelen van botox of chirurgische ingrepen, maar wel de voordelen van er jonger uitzien en je energieker voelen? Dan is Cosmetische Acupunctuur zeer geschikt voor jou. De huidstructuur verbeterd en verjongd en het ondersteunt je algehele welzijn. Niet alleen je huid zal verbeteren ook je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid heeft baad bij de kracht van cosmetische acupunctuur.

De Oosterse wijsheid is een ultieme weerspiegeling van perfecte balans tussen fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. De Cosmetische Acupunctuur die ik geef in mijn salon is dan ook niet alleen gericht op het verbeteren van de huidstructuur van het gezicht maar zal ook onderliggende problemen behandelen. Er worden ook  naaldjes geplaatst op andere delen van het lichaam. 

Tijdens de behandeling plaats ik verschillende soorten fijne kopernaaldjes op acupunctuurpunten van het gezicht, handen en voeten. Daardoor zal de doorbloeding zorgen voor vernieuwing van de cellen en zorgen voor een goede doorstroming in het hele lichaam. In combinatie met een gezonde leefstijl zul je je  energieker en vitaler gaan voelen. Deze zullen het effect op de gezichtsspieren verstevigen. Daarnaast plaats ik zeer kleine, fijne naaldjes in de rimpels en lijntjes. Deze naaldjes zorgen voor huidcelvernieuwing en brengt de collageenproductie op gang. Daardoor zullen de rimpels en lijntjes verstrakken en/of verdwijnen.

Door Cosmetische Acupunctuur en de eerder vermelde technieken heb ik een zeer unieke en effectieve behandeling gecreëerd waarbij we een lang leven in natuurlijke schoonheid kunnen bevorderen. Diverse klachten kunnen tijdens de gezichtsbehandeling afnemen en/of zelfs verdwijnen. Onderstaand heb ik er een paar benoemd:

 1. Couperose / Acné
 2. Aangezichtspijnen (verlichting)
 3. Slapeloosheid
 4. Duizeligheid
 5. Hoofdpijn
 6. Overgangsklachten
 7. Spijsverteringsklachten (diarree/obstipatie/prikkelbare darm)
 8. Spierkrampen/spanningen
 9. Energieverlies
 10. Burn-out
 11. Depressie
 12. Concentratie
 13. Voorhoofdholtes
 14. Zintuigen worden versterkt

Na de 1ste behandeling is er al verbetering merkbaar. Je huid voelt  strakker, de vermoeidheid is uit je gezicht verdwenen en je ogen glanzen. Kortom de uitstraling van je gezicht is veranderd. De behandelingen daarna zal steeds meer resultaten gaan geven. 

Wat mag je verwachten van Cosmetische Acupunctuur:

 1. Fijne lijntjes, grove porien en rimpels, vervagen en/of verdwijnen
 2. Gezonde sprankelende huidskleur
 3. Wallen verminderen
 4. Hydrateert de huid
 5. Stimuleert productie collageen en elastine
 6. Huid en spierspanning is steviger en strakker
 7. Jeugdigere uitstraling
 8. Verhoogde algehele vitaliteit
 9. Bevorderd circulatie en doorstroming van bloedtoevoer 
 10. Doorstroming van Qi
 11. Algehele balans tussen lichaam en geest

De Radicale behandelingen van Botox, Fillers en Chemische Peeling bieden een tijdelijke oplossing en daarbij zitten er gezondheidsrisico’s aan. Kies daarom voor een behandeling die past bij deze tijd, natuurlijk en duurzaam binnen ongeveer weken niet alleen jonger er uit zien maar je ook jonger voelen! 

Hoe ziet jou verjongingskuur er uit?

Voorafgaande aan je beslissing om de Cosmetische acupuntuur behandelingen aan te gaan bied ik je een vrijblijvende, gratis intake van 30 minuten.

We bespreken samen welke wensen en mogelijkheden er zijn. Aan de hand van dit gesprek maak ik een realistische inschatting van wat je mag en kan verwachten.

Voorafgaande aan de intake ontvang je een formulier waarin je jou huid en gezondheidsklachten invult. Als je besloten hebt dat je het traject wilt aangaan dan maak ik voor jou een uniek behandelplan.

Ik plan gelijk voor jou de eerste afspraken in, dit i.v.m. mijn en jou drukke agenda. Ten alle tijden ben je vrij om het traject te stoppen (in acht nemende de Algemene voorwaarden). Voor de opbouw van elastine en collageen is het belangrijk om minimaal 3/4 tussen de behandelingen te plannen. 

Contra-indicaties:

 1. Zwangerschap
 2. Extreem hoge bloeddruk
 3. Pacemakers
 4. Diabetes
 5. Bloedafwijkingen (hemofilie)

 

ACCES BARS FACELIFT 90 minuten

De Acces Bars Facelift is een prachtige energetisch lichaamsproces van Access Consciousness®

Vastgezette energieën welke te maken hebben met huidveroudering kunnen verdwijnen. Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in zijn/haar leven is dat als eerste te zien in het gezicht. De sprankeling is weg, (diepe) zorgrimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huidstructuur.

Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en het oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid is het elastisch vermogen van de huid vermindert. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast.

De Acces Bars Facelift zorgt voor een ontlading van de cellen en moleculen en verwijderen de inprentingen. Dit geeft de huid een verjongend, vernieuwend en energetische uitstraling die je zult voelen en die is te zien.

De behandeling wordt op het gezicht, decollete en hals toegepast maar tegelijk wordt het gehele lichaam meegenomen in de energie. Verbazingwekkend is het proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Ervaar wat het met je doet, je gezicht zal stralen, verfrist voelen en er zachter en jonger uit zien. Ook zul je een diepgaande ontspanning ervaren die af te lezen is van je gezicht. 

extra's bijboeken tijdens je behandeling

Wil je tijdens je behandeling een specifieke massage, moet je bovenlip worden geharst, je wenkbrauwen geepileerd, wimpers en wenkbrauwen geverfd? Dit kan in combinatie met de meeste van de bovenstaande behandelingen. Met uitzondering van de kuur behandelingen en de Bio-Peel. Ga naar de knop behandelingen en onder de subknop vind je de prijslijst waar je kunt zien welke extra bijkomende kosten er voor jou zijn.

korte losse behandelingen

Losse korte behandelingen kun je vanaf 01-02-2023 niet meer reserveren in mijn salon, dit i.v.m. de hoge gas&energieprijzen.

Het is alleen mogelijk die te boeken in combinatie met een behandeling van minimaal 60 minuten. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb